Прес-центр31 травня 2017, 16:05

Нарада з представником Адміністрації Президента України

31 травня в залі засідань райдержадміністрації відбулася нарада за участю головного консультанта-інспектора Головного Департаменту Регіональної та кадрової політики Адміністрації Президента України Ірини Тимошенко. У ній взяли участь голова райдержадміністрації Сергій Іванюченко, голова райради Костянтин Бондаренко, заступники голови райдержадміністрації та райради, начальники відділів та управлінь райдержадміністрації, керівники ряду організацій та підприємств району,  сільські та селищні голови, старости Білокуракинської селищної ради,  редактор районної газети «Життя Білокуракинщини».

На порядку денному було розглянуто ряд актуальних питань району. Зокрема, про підсумки проведення опалювального сезону  та впровадження заходів з енергозбереження на території району доповів начальник відділу з ЖКГ та цивільного захисту Олег Логінов.

Жваву дискусію викликало питання про стан доріг у Білокуракинському районі, з яким присутніх ознайомив начальник філії Білокуракинський райавтодор Павло Рогозян.

Актуальною була інформація про заходи з організації і проведення оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2017 року, яку надала начальник УСЗП райдержадміністрації Наталія Бойко.

На питанні про спільну роботу центру зайнятості і громад району з питань заповнення вакантних робочих місць та легалізації зайнятості акцентувала увагу присутніх директор центру зайнятості населення Наталія Журба.

На останок, заступник начальника Білокуракинського МРВ ГУДСНС Артем Тельнов доповів про роботу щодо визначення та облаштування місць масового відпочинку та попередження загибелі людей на водних об’єктах протягом купального сезону 2017 року.