Прес-центр19 червня 2018, 14:06

Надання психологічної реабілітації учасникам АТО

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 №1057 «Про затвердження Порядку проведення психологічної реабілітації учасників антитерористичної операції» та наказу Міністерства соціальної політики України від 27.04.2018 №597 «Про затвердження вимог до суб’єктів надання послуг із психологічної реабілітації учасників антитерористичної операції та форми акта наданих послуг із психологічної реабілітації за рахунок бюджетних коштів» ТОВ «Санаторій «Токарі» включено до переліку суб’єктів надання послуг із психологічної реабілітації учасників антитерористичної операції. Санаторій розташований: Сумська обл., місто Лебедин, село Токарі, вул. Санаторна, 96.

Психологічну допомогу надають чотири практичних психолога з вищою немедичною освітою. ТОВ «Санаторій «Токарі» є безпосереднім надавачем послуг із психологічної реабілітації постраждалих учасників антитерористичної операції та учасників Революції Гідності. Одним із основних видів економічної діяльності санаторію є діяльність психоаналітиків, психологів і психотерапевтів. Стаж практичної роботи психологів з клієнтами не менше 2 років із проведенням супервізії особами з відповідною кваліфікацією, та досвідом надання послуг психологічної реабілітації, в тому числі, учасникам АТО.

Послуги із психологічної реабілітації передбачають психологічну просвіту, індивідуальне консультування, підбір методів психологічної реабілітації, психологічну допомогу (терапію), групову терапію, психологічну корекцію та проектування майбутнього, профілактику та запобігання кризовим явищам психологічного стану людини.

Для направлення на психологічну реабілітацію та детальнішої інформації необхідно звернутися до УСЗН Білокуракинської РДА за адресою: пл. Шевченка, 2а, смт Білокуракине (4 кабінет), або за телефоном 2-20-51.