Прес-центр30 серпня 2019, 14:08

На Білокуракинщині відзначили День підприємця

Щорічно в першу неділю вересня в Україні відзначається День підприємця. Свято встановлено Указом Президента, щоб відзначити важливу роль, яку відіграє цей сектор економіки у формуванні нового економічного ладу, розвитку демократії та громадянського суспільства. Підприємці Білокуракинського району – рішучі, енергійні люди, котрі, організовуючи власну справу, створюють робочі місця, налагоджують виробництво та торгівлю, наповнюють бюджети. Їхнє завзяття, менеджерський талант, уміння ефективно працювати в умовах ринкової економіки забезпечують підвищення добробуту земляків, сприяють зростанню економіки району.

З кожним роком в районі зростає престиж підприємницької діяльності, а підприємці підвищують професійний рівень, прагнуть до ведення грамотного, цивілізованого бізнесу.

В актовій залі районної державної адміністрації відбувся районний урочистий захід присвячений відзначенню Дня підприємця.

Виконуючий обов’язки голови районної державної адміністрації Сергій Щебетенко привітав присутніх з їх професійним святом та подякував підприємцям за неоціненний внесок у зміцнення економіки району.

В рамках урочистостей було відзначено Подяками кращих підприємців за активну громадську позицію, вагомий внесок у розвиток підприємництва, вирішення соціально-економічних завдань району.

Також вітали підприємців із їх професійним святом виконуючий обов’язки голови районної ради Сергій Косяченко, заступник голови Білокуракинської ОТГ Дмитро Шуть, заступниця начальника районного центру зайнятості Валентина Васильченко та заступниця начальника Сватівської ОДПІ Віра Шулаєва. Всі виступаючі бажали винуватцям свята успіхів, здоров’я і процвітання в бізнесі.

Працівники Білокуракинського будинку культури подарували присутнім святкову концертну програму.