Прес-центр15 лютого 2019, 15:02

На Білокуракинщині відзначили 30-річницю виведення військ з Афганістану

Сьогодні, 15 лютого, біля пам’ятника воїнам-інтернаціоналістам в смт Білокуракине відбувся мітинг, приурочений події тридцятилітньої давності – повному виведенню радянських військ із території Афганістану. Представники влади, делегації трудових колективів та громадськість спільно з воїнами-інтернаціоналістами району вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання та поклали квіти  до підніжжя пам’ятника.

Продовжилися урочистості у районному Будинку культури.  З вітальним словом до присутніх звернулися голова Білокуракинської селищної ради Сергій Сірик та голова районної організації української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) Микола Циганок. За мужність і самовідданість, виявленні під час виконання військового обов’язку, патріотичне виховання молоді та активну громадську діяльність, а також з нагоди відзначення 30-ї річниці виведення військ з Афганістану, воїнам-інтернаціоналістам було вручено ювілейні медалі від Білокуракинської ОТГ та почесні грамоти райдержадміністрації.

Піднесений та водночас хвилюючий настрій в урочистій залі створили зворушливі виступи учасників художньої самодіяльності.