Прес-центр13 листопада 2020, 13:11

На Білокуракинщині сільгоспвиробники відзначили професійне свято

Напередодні Дня працівників сільського господарства голова Білокуракинської райдержадміністрації Сергій Щебетенко, голова районної ради Костянтин Бондаренко та голова селищної ради Сергій Сірик засвідчили повагу хліборобам, механізаторам, тваринникам, організаторам агропромислового виробництва, за невтомну працю, мудрі рішення, особисте вболівання за справу, виважену громадську позицію та з нагоди професійного свята.

Теплі слова подяки на адресу працівників сільського господарства прозвучали із вуст голови райдержадміністраці, який побажав усім учасникам святкового заходу, аграріям краю благополуччя, достатку, здійснення усіх планів та задумів. Сергій Щебетенко зауважив, що протягом останніх років наш район входить до трійки лідерів в області по валовому виробництву зерна. Ці показники додають білокуракинським сільгоспвиробникам слави та честі.

За досвідченість працівникам сільського господарства, їх любов до землі подякували голова районної ради Костянтин Бондаренко та голова селищної ради Сергій Сірик. Головний спеціаліст відділу сільського господарства, інвестицій та економіки райдержадміністрації Оксана Верецун розповіла про здобутки хліборобів Білокуракинського району.

Піднесеного настрою учасникам святкового заходу додала церемонія нагородження найсумлінніших працівників галузі, яку здійснили керівники району.