Прес-центр12 вересня 2017, 21:09

Малий і середній бізнес є запорукою майбутнього Луганщини, – Юрій Гарбуз

Про це голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації заявив сьогодні, 12 вересня, під час відкриття ділового заходу «Схід-Експо 2017», що протягом двох днів триватиме у приміщенні Торгово-промислової палати України у Києві.

«Всупереч бойовим діям і завдяки підтримці всієї України, країн-партнерів та міжнародних організацій наш бізнес продовжує розвиватися. Я вдячний кожному бізнесмену з Луганщини. У непрості часи ваші підприємливість, самовідданість та працьовитість дозволяють створювати робочі місця, годувати сім’ї, зберігати спеціалістів в області. Тобто, вірити у майбутнє Луганщини», – наголосив у вітальному слові Юрій Гарбуз, який очолює делегацію області.

«Схід-Експо 2017» є комплексом заходів для власників бізнесу з усіх областей України, представників бізнес-інфраструктури, міжнародних організацій, посольств іноземних держав, органів влади.

Основним заходом «Схід-Експо 2017» є виставка-презентація представників малого та середнього бізнесу двох областей зі Сходу України. Зокрема, Луганщина представлена 32 підприємствами.

Очільник області підкреслив важливість державної підтримки малого та середнього бізнесу. Так, загальний обсяг фінансування Регіональної цільової програми «Залучення інвестицій, розвиток і підтримка малого та середнього підприємництва у Луганській області на 2016-2017 роки» складає 374 млн грн. З них дві третини – кошти обласного бюджету.

«Схід-Експо 2017» направлено на посилення ділової активності малого та середнього бізнесу у Луганській та Донецькій областях через презентацію широкому загалу можливостей місцевих виробників та їхньої продукції, залучення до співпраці українських та міжнародних партнерів.

Нагадаємо, що захід організовано Програмою розвитку ООН в Україні за фінансової підтримки урядів Польщі та Японії та у партнерстві з Луганською та Донецькою облдержадміністраціями, Торгово-промисловою палатою України, Торгово-промисловою палатою Донецької області та Агенцією регіонального розвитку Луганської області.

 

За матеріалами Луганської обласної військово-цивільної адміністрації