Прес-центр22 жовтня 2018, 17:10

Львівський театр завітав на Білокуракинщину

Львівський академічний обласний музично-драматичний театр ім. Юрія Дрогобича з 9 вересня розпочав велике двохмісячне гастрольне турне по містах південного, центрального та західного регіонів України.

На Луганщину колектив театру завітав в рамках реалізації проекту «Презентація театрального мистецтва Львівщини на теренах Луганської області» в рамках програми «Змінимо країну разом» з виставою «Розлучення по-французьки» Ф. Кампо, «Кайдашева сім’я» І. Нечуя-Левицького та «Малюк і Карлсон».

20 жовтня візит професійних артистів Львівського театру в смт Білокуракине зібрав справжній аншлаг. Вдень львів’яни розважали малечу музичною дитячою виставою «Малюк та Карлсон». Смішна і зворушлива історія для дітей і дорослих про незвичайні пригоди «в міру вгодованого чоловіка в самому розквіті сил» запам’яталася надовго всім присутнім, про що свідчили щасливі та зацікавлені очі малюків, їх щирих сміх та аплодисменти. Ввечері був новий аншлаг, який зібрала вистава для дорослих - трагікомедія «Кайдашева сім’я». Свою любов до львівського театру білокуракинці виражали не тільки по закінченню вистави, а й протягом усього дійства: багато аплодували і від душі сміялися. Театральне дійство завершилося, залишивши в серці позитивні емоції та безліч яскравих вражень.