Прес-центр6 березня 2019, 16:03

Головний хірург Луганської області відвідав Білокуракинщину

06 березня 2019 року виїзна делегація у складі головного хірурга Департаменту охорони здоров′я Луганської облдержадміністрації Ігоря Іоффе та завідуючого хірургічним відділенням Луганської обласної клінічної лікарні Леоніда Макарцова відвідала Білокуракинський район.

Мета візиту, за словами Ігоря Іоффе - удосконалення та налагодження роботи в медичних закладах регіону та перевірка роботи хірургічної служби району. Адже, завдяки детальним перевіркам, підрахункам та спілкуванню з пацієнтами, а в подальшому, хорошим аналізом виконаної роботи, можна домогтися стрімкого росту якості надання медичних послуг.

Фахівці ознайомилися з роботою центральної районної лікарні. Після перевірки, делегати зустрілися з керівництвом райдержадміністрації Сергієм Іванюченком і районної ради Костянтином Бондаренко та аналізували роботу хірургічної служби.

Головний хірург Департаменту закликав місцеву владу усіляко підтримувати роботу лікарні, намагатися допомагати в питанні покращення матеріально-технічної бази та забезпеченні медикаментами.