Прес-центр31 серпня 2018, 18:08

До уваги бажаючих отримати водні об’єкти в оренду у комплексі із земельною ділянкою на конкурсних засадах (земельних торгах)

Надання в оренду земельних ділянок державної власності у комплексі з водними об’єктами на конкурентних засадах (земельних торгах) регулюється нормами Водного, Земельного та Податкового кодексів України, Законів України «Про оренду землі», «Про оцінку земель», «Про місцеві державні адміністрації», «Про військово-цивільні адміністрації» та інших законодавчих актів України.

Передача вільних водоймищ в оренду дає багато позитивних змін та результатів, зокрема забезпечує ефективне та раціональне використання водних об’єктів, можливість відкриття власного бізнесу з риборозведення чи рекреації, забезпечення продовольчої безпеки, додаткові надходження до місцевих бюджетів від оренди водних об’єктів.

Запрошуємо всіх охочих ознайомитись з переліком водних об’єктів, які знаходяться у задовільному стані та можуть бути передані в оренду на конкурентних засадах (земельних торгах) у Додатку 1.

З питаннями щодо оренди водних об’єктів звертатися до Департаменту комунальної власності, земельних та майнових відносин облдержадміністрації за адресою: м. Сєвєродонецьк, площа Перемоги, 2 (будівля «Імпульсу», 1-й поверх, кабінет №109), тел. (06452) 2-55-77.