Прес-центр25 жовтня 2018, 17:10

До Павлівської ЗОШ завітали учні з Бродівщини

У рамках проекту „СХІД І ЗАХІД РАЗОМ!” до Павлівської ЗОШ І-ІІІ ступенів завітали гості з Суховільської ЗОШ І-ІІІ ступенів Бродівського району Львівської області.

В перший день відвідин гостей Павлівська школа в повному складі гостинно зустріла короваєм. На свято завітали: виконуюча обов’язки начальника відділу освіти, головний спеціаліст відділу освіту Білокуракинської РДА Л.М. Бончужна, завідувачка КУ «Білокуракинський методичний кабінет» О.М. Щербак та виконуюча обов’язки голови села Павлівка Н.В. Турбаба. Після привітань господарі закладу освіти для делегації з Бродівщини провели екскурсію по школі, познайомили з експозиціями шкільного музею та запросили до фіто – кафе „Калинка-малинка”, де в абсолютно дружній теплій атмосфері проходила концертна програма, організована заступником директора з навчально-виховної роботи С.О. Зінченко. Родзинкою заходу була презентація фіто чаїв Слобожанщини. Учні 5-11 класів у оригінальній формі запропонували свої фіто напої всім присутнім. Також гостей частували різноманітними смаколиками.

На згадку про зустріч учителька фізики М.І Косенко подарувала гостям Суховільської школи подарунки-обереги, виготовлені власноруч.

Пообіді до Павлівки прибули учні Просторівської ЗОШ з дружнім візитом та запропонували спортивно-розважальну гру «Козацькі забави». Ця зустріч закінчилася смачною кашею та шашликами. На завершення – дискотека «Вечір знайомств».

На другий день делегація з Бродівщини та учнівсько-батьківський колектив Павлівської ЗОШ вирушили в подорож до Святогірської лаври.

І в останній день перебування гостей у школі учні з Суховолі взяли участь у благодійному ярмарку та обмінялися на прощання пам`ятними подарунками.