Прес-центр16 червня 2021, 17:06

Чотири об’єкти Луганщини буде профінансовано за рахунок держсубвенції

Сьогодні Кабінет Міністрів України видав розпорядження № 626 «Про розподіл у 2021 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію інфраструктурних проектів та розвиток об’єктів соціально-культурної сфери».

У загальний список увійшли і чотири об’єкти Луганщини. Так, до облбюджету буде спрямовано 27 млн грн на реставрацію пам’ятки історії національного значення

«Меморіальний комплекс «Україна — визволителям» у смт Мілове, 10 млн грн – на будівництво чотирьох будинків для тимчасового розміщення спортсменів КУ Луганського обласного фізкультурного центру «Олімп» у Кремінній, також за 18 млн грн в «Олімпі» буде зведено легкоатлетичний манеж.

До бюджету Сєвєродонецької міської територіальної громади надійде понад 22,8 млн грн для капітального ремонту асфальтобетонного покриття дороги по вул. Синецькій в м. Сєвєродонецьк.

«Вітаю рішення Уряду про розподілення коштів для розбудови регіональної інфраструктури. Вкрай радий, що наші об’єкти також увійшли до загальноукраїнського переліку. Це дає привід для оптимізму та надію на подальшу підтримку нашого краю», – прокоментував новину Сергій Гайдай.