Прес-центр22 травня 2018, 16:05

Білокуракинщина відзначає День Європи

У ці травневі дні все європейське співтовариство відзначає День Європи. 22 травня на площі Шевченка відбувся ряд заходів, присвячений цьому святу. Зокрема, агенцією регіонального розвитку Луганської області в районному Будинку культури імені Тараса Шевченка було проведено треніг «Від проектної ідеї до європейського життя» для школярів та голів 7 територіальних об’єднаних громад: Білокуракинської, Лозно-Олександрівської, Біловодської, Троїцької, Чмирівської, Привільської та Сватівської. В рамках даних навчань учасників навчали втілювати ідеї розвитку громади у життя.
В цей же час на площі Шевченка зібралася малеча, дозвілля якої було організоване за сприяння Департаменту зовнішніх зносин Луганської облдержадміністрації. Веселі аніматори грали разом з дітьми, проводили веселі конкурси, танцювали, співали. А наприкінці свята роздали всім дітлахам повітряні кульки як символ райдужного мирного та щасливого дитинства.

Для поціновувачів прекрасного на площі проходила виставка рукоділля HANDMADE, на якій зібралися майстри своєї справи. Всі охочі могли не тільки помилуватися красою витворів, а й придбати цікаві подарунки та сувеніри.