Прес-центр5 вересня 2018, 16:09

Безкоштовний тренінговий курс з розвитку бізнес-навичок в рамках проекту «Економічні можливості постраждалим від конфлікту»

Проект «Економічні можливості постраждалим від конфлікту», що впроваджується Українським жіночим фондом за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), оголошує набір на безкоштовний тренінговий курс з розвитку бізнес-навичок у Луганській області. Партнером Проекту у Луганській області є громадська організація «Сєвєродонецька молодіжна рада», м.Сєвєродонецьк.

Метою навчання є сприяння розвитку само зайнятості та малого бізнесу.

Випускники тренінгової програми візьмуть участь в конкурсі міні-грантів (до 38тис.грн) на заснування/перенесення свого малого бізнесу, а також отримуватимуть консультативну юридичну та методичну підтримку протягом 3 місяців.

Тренінговий курс складає 10 модулів (повних днів) і триватиме близько 1,5місяці.

Орієнтовний час початку – вересень 2018р.

Курс включатиме: вибір напрямків бізнесу, з яких легко почати;  тестування бізнес-ідей;  методи залучення клієнтів;  найбільш сучасні методи просування товарів та послуг через Інтернет;  техніки продажу;  правове забезпечення бізнесу;  ведення фінансів та звітність;  довгострокове планування в бізнесі;  підготовка бізнес-плану.

Програма розрахована на внутрішньо переміщених (ВПО), демобілізованих військовослужбовців та членів їх сімей, а також інших осіб умови життя яких суттєво змінились внаслідок конфлікту, які проживають та працюють на території Луганської області , віком від 18років, зареєстровані та не зареєстровані підприємці.

Всі учасники будуть забезпечені проживанням, харчуванням та відшкодуванням витрат вартості проїзду з районів області.

Для реєстрації необхідно заповнити анкету за посиланням: http://clc.to/dah_2g

Кінцевий термін подачі заяв на участь у тренінговому курсі з розвитку бізнес-навичок: 12.09.2018р.

За більш детальною інформацією звертатися за телефоном: 098-002-99-88,
або на електронну адресу: