Прес-центр21 лютого 2018, 12:02

Безкоштовний семінар для бізнесу про нововведення в ProZorro відбудеться у Сєвєродонецьку

У Луганській обласній державній адміністрації 27 лютого 2018 року відбудеться семінар для представників бізнесу за темою «Нововведення в системі електронних закупівель ProZorro, які допоможуть підприємцям заробити більше, чесно продаючи товари і послуги державі».

Участь у заході братимуть представники Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, державного підприємства «Прозорро», Трансперенсі Інтернешнл Україна, торговельних майданчиків та інші.

Під час семінару учасники матимуть змогу обговорити питання щодо законодавчих змін у сфері закупівель, типових помилок при оскарженні результатів закупівель в Антимонопольному комітеті та як їх уникнути, програмних змін в системі ProZorro, а також як оскаржити закупівлі через Аудиторську службу та як впливати на несумлінних замовників через платформу моніторингу закупівель DoZorro.

Участь у заході безкоштовна та за обов’язковою попередньою реєстрацією за посиланням https://goo.gl/J6srnT або телефоном: (056) 717-07-04.

Початок реєстрації учасників 27 лютого о 14:00.

Більш детальну інформацію можна отримати, звернувшись до контактної особи, Дениса Баранця, за телефоном: (093) 380 41 40 або е-mail: prozorrodp@gmail.com.

Організатори заходу – Луганська обласна державна адміністрація та Громадська організація «Платформа громадський контроль».

Місце проведення: м. Сєвєродонецьк, проспект Центральний, 59, 4-й поверх, зала засідань. Початок 15:00.