Прес-центр13 березня 2020, 11:03

14 березня - ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОГО ДОБРОВОЛЬЦЯ

Шановні добровольці, земляки!

14 березня наша держава втретє відзначає День українського добровольця – свято героїв, котрі в скрутний для держави час стали на захист суверенітету та територіальної цілісності України.

На початку подій на сході країни,  у березні 2014 року, мужні сини і доньки, ризикуючи власним життям, стали на захист територіальної цілісності та незалежності своєї країни.

Перші роки неоголошеної війни, були важкими для нашої держави. Сьогодні, споглядаючи на ті події, можна із впевненістю відзначити одну із вирішальних ролей саме добровольчих батальйонів у відстоюванні територіальної цілісності  та суверенітету України. На даний час більшість добровольців вже у формі української армії продовжують захищати рідний край від загарбників. Своєю самовідданою службою і героїчними вчинками доводять, що неможливо перемогти тих, хто готовий за Батьківщину віддати своє життя.

Дякуємо кожному з Вас, хто ризикуючи власним життям, з честю і гідністю виконує свій громадянський і військовий обов'язок, мужньо протистоїть агресорам. Зичу всім міцного здоров’я, добра, миру, щастя та подальших успіхів у служінні Україні! 

Слава українським добровольцям!

З повагою, в.о. голови райдержадміністрації Сергій Щебетенко